Diensten

#trots

Bekijk ons werk hier!

Stucwerk

Bij ons kun je terecht voor vakkundig stucwerk. Hieronder verstaan we techniek waarmee je de muren en de plafonds een strak uiterlijk geeft. Zo worden scheuren weggewerkt en wordt het licht beter verdeeld over de ruimte. Naast een strakkere uitstraling, heeft stucwerk ook een brandvertragende en isolerende werking. Wij bieden 100% kwaliteit en zijn werkzaam door heel Friesland.

Buitengevels

Heeft u last van scheuren in uw buitengevel of afgebrokkelde en loszittend stucwerk op uw buitenmuur van uw woning? En u heeft het gevoel dat de waarde van uw woning zakt? Denk er dan eens aan uw buitenmuur opnieuw te laten stucen met een mooie wandafwerking.
Wij stucen uw gevel en buitenmuur opnieuw of repareren uw buitenmuren van uw huis zodat alles er weer als nieuw uitziet.

Betonciré

Heb je wel eens van Beton Ciré gehoord? Deze techniek geeft een uniek, luxe en huiselijk gevoel aan iedere ruimte in huis. Van de badkamer tot keuken en woonkamer. De betonlook is vandaag de dag immers niet voor niets zeer populair!

Voordelen:

* Naadloos en daardoor gemakkelijk in onderhoud
* Unieke en eigen uitstraling
* Waterdicht en daarom ook toepasbaar op de wanden in het douchegedeelte

Decoratieve pleisters

Met decoratief stukwerk kunnen wij uw woonkamer, badkamer en keuken (met uitzondering van de natte gedeeltes) voorzien van een mooie betonlook. Wij brengen de betonstuc met de hand aan wat ons in staat stelt om het eindresultaat volledig naar wens vorm te geven. U kunt kiezen voor een ruwe afwerking, maar anderzijds kan er bijvoorbeeld ook worden gekozen voor een gepolijste afwerking. Wij kunnen dit realiseren in één kleur, maar ook in alle RAL kleuren voor een uniek uiterlijk.

Sierpleister en spachtelputz

Sierpleister is een stucwerk dat structuur heeft. Deze structuur ontstaat door de kleine marmer/granietkorreltjes die er in zitten. Deze korreltjes zijn wit en geven de muur de structuur die je wenst. Daarnaast heeft sierpleister de volgende voordelen:

* Makkelijk overschilderbaar
* Flexibel
* Geschikt voor buiten- en binnenmuren
* Schrob- en krastvast
* Makkelijk te onderhouden
* Meteen op kleur aan te brengen

× Waar kan ik je mee helpen?